Fresh


Nisam ljubitelj vidite-šta-sam-kupila-u-Zari postova, ali mislim da su ove neopren lepojke potpuno zasluženo ovde. Ljubav na prvi pogled, i to ne iz Zare, već omiljenog Weekday-a. Ne priznajem ja onu staru kinesku 'Mora se trpeti zbog lepote' - ove su i lepe i udobne!  Inače, ovaj put sam - što na Mauerparku, što u Weekday-u - pazarila toliko neoprena, da mi samo ronilačka maska fali da spremno dočekam globalno otopljavanje, biblijski potop ili neki drugi film Rolanda Emmericha

Po povratku iz Berlina, Kristina je za mene pripremila iznenađenje sa dalekog Severa. Nemanja kaže Aloha Helsinki iz daleke Finske, a ja jedva čekam da nosim statement ogrlicu i minimalistički prsten!

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Not that I'm a fan of look-what-I-bought-in-Zara kind of posts, but in my book these neoprene beauties surely deserve a solo act. Love at first sight, a love story from my beloved Weekday (not Zara :) Don't tell me that you have to suffer for beauty when you have something this beautiful and comfortable! I must admit that my neoprene obsession got out of hands a bit - last time in Berlin I bought so much neoprene that now I only need a diving mask to be fully prepared for glaciers melting, biblical flood or some other Roland Emmerich movie.

When I came back, Kristina had a nice surprise from far North. Nemanja says Aloha Helsinki from Finland, and I can't wait to wear this statement necklace and minimalist ring.


11 comments:

 1. Ljubav za prsten i ogrlicu!! :)

  ReplyDelete
 2. Mogu samo reci, da su ove shoes prave opasnice!!
  <3

  ReplyDelete
 3. oh yes, I agree those beauties definitely deserve a solo act! Great buy, girl!

  ReplyDelete
 4. "vidite-šta-sam-kupila-u-Zari" - padoh sa stolice! Predivne cipele, jedva cekam neki outfit post sa njima! Porukica na pakovanju me je odusevila. Detalji <3

  ReplyDelete
 5. Hihi, totalno ja - "vidite-šta-sam-kupila-u-Zari"
  Neopren me sve vise odusevljava, a cipele od istog su stvarno nesto posebno!
  Pikirala sam neku jaknicu!

  ReplyDelete
 6. I've been looking for a bracelet like that! I love it!
  -Danielle

  ReplyDelete
 7. aaa, kako su lijepe! (btw, i meni se povraća od onih glupih, generičnih, takozvanih "new in" postova)

  ReplyDelete
 8. Such cool booties!!

  SSSx
  www.stylestreetstalker.com

  ReplyDelete